WELKE GARAGE FORMULE

Overweegt u zich aan te sluiten bij een garageformule? Met circa 40 garageformules die actief zijn in Nederland kan het lastig zijn door de bomen het bos nog te zien. Welke formules bieden hetgeen waar uw bedrijf behoefte aan heeft? Wij kunnen u op eenvoudige wijze helpen om tot een shortlist te komen.

Formulekiezer.nl
Hiervoor heeft Automotive Retail Support de website formulekiezer.nl ontwikkeld. Op basis van door een ondernemer gegeven antwoorden op een tiental vragen wordt -analoog aan de politieke stemwijzer- een shortlist gepresenteerd. Hierop worden de formules vermeld waarvan de kenmerken het meest overeenkomen met de antwoorden. Net zoals bij de stemwijzer wordt vermeld met welk percentage dat is.

Het doel van dit platform is om een handreiking en gemak te bieden aan ondernemers die deze afweging maken. Automotive Retail Support stelt zich hierbij volledig onafhankelijk op en is niet gebonden aan de garageformules, waardoor een objectief vergelijk is gegarandeerd.

Formule Advies
In aanvulling op de resultaten uit de formulekiezer kunnen onze adviseurs u begeleiden in de verkenning naar de best passende garageformule. Daarvoor is de dienst Formule Advies ontwikkeld. Klik op de link in het venster hiernaast voor meer informatie hierover.

MAAK AFSPRAAK