DE NIEUWE REALITEIT IS ER EERDER DAN MENIGEEN DENKT

De wereld om ons heen verandert in een rap tempo. Nieuwe partijen met nieuwe concepten zijn toegetreden tot de Automotive branche. Weliswaar met wisselend succes, doch zeker is dat het geen “business as usual” blijft. Daarbij hebben autobedrijven te maken met nieuwe technieken welke zo hun eigen uitdagingen met zich meebrengen. Er wordt veel over deze onderwerpen geschreven. Menig ondernemer is zich er ook van bewust dat hij of zij hier “iets mee moet”. Alleen maakt dat de hectiek van alle dag het lastig hier de nodige tijd en aandacht aan te besteden.

Door het betrekken van een adviseur wordt u werk uit handen genomen. Wij bereiden zaken voor of werken zaken voor u uit opdat u alleen nog besluiten hoeft te nemen. Ook kunnen wij de spreekwoordelijke rol van “stok achter de deur” vervullen. We helpen u de (voort)gang er in te houden. Opdat u in de tijd niet wordt ingehaald door de nieuwe realiteit.

ANALYSE TOOLS

In een tijd dat de aftersales markt krimpt en hard bevochten wordt. En waar klanten loyaliteit een begrip uit het verleden lijkt te zijn, zult u nóg meer moeten doen om klanten te binden en nieuwe te werven. Maar waar gaat u beginnen?

Op al deze vragen geven de analyse modules van Automotive Retail Support een concreet antwoord.

Meer informatie

MARKT COMMUNICATIE

Of het nu gaat om klantbehoud, klantwaarde verhogen of nieuwe klanten werven, voor een goed resultaat van uw acties is het van belang actief te blijven. Daarom stellen we samen uw doelen vast en adviseren u over de in te zetten middelen.

Middels een jaarplan en periodieke gesprekken brengen we structuur aan uw marketing activiteiten. Opdat de aandacht niet verslapt.

Meer informatie

VAN DEALER NAAR UNIVERSEEL

Overweegt u als merkdealer uw activiteiten uit te breiden met reparatie en onderhoud aan alle merken? Bent u zich er van bewust dat dit de nodige aanpassingen in uw bedrijf vergt en waarmee u dan rekening zou moeten houden? En wilt u voorkomen om in de valkuilen te belanden waar menigeen al in terecht is gekomen?

Voor u is er de Merkdealer Transitie Scan die u een helder beeld geeft op welke manier u uw doel kunt bereiken.

Meer informatie

WELKE GARAGEFORMULE

Overweegt u zich aan te sluiten bij een garageformule? Met circa 40 garageformules die actief zijn in Nederland kan het lastig zijn door de bomen het bos nog te zien. Welke formules bieden hetgeen waar uw bedrijf behoefte aan heeft? Wij kunnen u op eenvoudige wijze helpen om tot een shortlist te komen. Ook kunnen we u geheel begeleiden in uw verkenning.

Automotive Retail Support is volledig onafhankelijk. Ons advies gaat daarom verder dan het advies van aan bepaalde formules verbonden grossiers.

Meer informatie

Uw adviseurs

Boudewijn Finson
Boudewijn Finson
Ervaring
Sales-, Aftersales- en Marketing management

Voorheen
Algemeen directeur Mitsubishi NL; Algemeen directeur Daewoo NL; Directeur Juffermans Support

Huidig
Senior adviseur Automotive Retail Support

Nico Treur
Nico Treur
Ervaring
Aftersales Management, Garageformule management, Aftersales marketing

Voorheen
Aftersalesmanager Motorhuis; Business Development manager Markeur; Formulemanager AD Autobedrijf NL; Manager Business Development i-motive

Huidig
Senior Adviseur Automotive Retail Support

Onze netwerkpartners