VAN DEALER NAAR UNIVERSEEL

Overweegt u als merkdealer uw activiteiten uit te breiden met reparatie en onderhoud aan alle merken? Bent u zich er van bewust dat dit de nodige aanpassingen in uw bedrijf vergt en waarmee u dan rekening zou moeten houden? En wilt u voorkomen om in de valkuilen te belanden waar menigeen al in terecht is gekomen? Bestel dan de Merkdealer Transitie Scan. Deze omvat:

  1. Marktanalyse van uw werkgebied. Deze analyse geeft u inzicht in uw aftersales marktpotentieel en uw concurrentiepositie. De uitkomsten vormen de basis voor uw marktbewerking.
  2. Werkplaatsanalyse. Deze door WESP ™ ontwikkelde scan geeft u gedetailleerd inzicht in uw huidige werkplaatsprestaties en geeft uw verbeterpotentieel weer. Het vormt hiermee een nulmeting voorafgaande aan de transitie naar reparatie en onderhoud voor alle merken.
  3. Inventory check. Om kwalitatief reparatie en onderhoud aan alle merken uit te voeren heeft u de juiste (diagnose)apparatuur en gereedschappen nodig. Dat zelfde geldt voor technische- en prijs informatiesystemen. In een helder overzicht wordt weergegeven wat benodigd is.
  4. Competentie check. Beschikken uw sleutelfunctionarissen over de juiste competenties om uw nieuwe strategie tot een succes te maken? Middels interviews met uw medewerkers, op basis van de door Deeltalent ™ ontwikkelde vragenlijsten, wordt hier inzicht in verkregen. Tevens wordt de vakinhoudelijke trainings- en opleidingsbehoefte van uw team geïnventariseerd.
MAAK AFSPRAAK